Usein kysyttyä

Mitä on ACTI REGULARIS®?

ACTI REGULARIS® on ainutlaatuinen Bifidus-perheen maitohappobakteeri, jota ei ole muissa markkinoilla olevissa tuotteissa.

Missä ACTIVIA®-jogurtti on valmistettu?

ACTIVIA-jogurtit valmistetaan Puolassa.

Milloin ACTIVIA®-jogurttia voi syödä?

Vaikka joka päivä; aamiaisen osana, välipalaksi tai ruoan jälkeen.

Voinko syödä useita ACTIVIA®-jogurtteja päivittäin?

Voit turvallisesti syödä useammankin ACTIVIA-jogurtin päivittäin. Ravitsemussuositusten mukaan nestemäisiä maitovalmisteita, joihin myös jogurtti lasketaan, suositellaan käytettäväksi 500 ml vuorokaudessa. Muistathan monipuolisen ruokavalion tärkeyden!

Voivatko kasvissyöjät nauttia ACTIVIA®-jogurttia?

ACTIVIA on valmistettu hapattamalla lehmän maitoa. Näin ollen se soveltuu maitotuotteita nauttiville kasvissyöjille.

Sopiiko ACTIVIA®-jogurtti maitoallergikoille?

Ei, koska ACTIVIA on valmistettu lehmänmaidosta, joten se ei sovellu maitoallergikolle.

Minkä ikäisille lapsille ACTIVIA® sopii?

Lapsi voi käyttää ACTIVIA-jogurttia yhden ikävuoden jälkeen, kuten muitakin tavallisesta maidosta valmistettuja tuotteita, mikäli ne sopivat lapsen yksilölliseen ruokavalioon.

Tuleeko ACTIVIA®-jogurttia säilyttää kylmässä?

Kyllä, oikea säilytyslämpötila on alle +8◦C. Kuten kaikki tuoretuotteet, tulee ACTIVIA laittaa jääkaappiin mahdollisimman nopeasti.

Voiko ACTIVIA®-jogurttia pakastaa?

Ei. ACTIVIA on jääkaapissa säilytettävä tuore meijerituote ja se suositellaan käytettäväksi ennen parasta ennen -päiväyksen päiväleimaa

Pakkausmerkinnät pakkauksissa ja Internetissä?

Danonen jogurteissa pakkauksen etupuolella ilmoitetaan energian määrä suhteessa päivittäiseen viitteelliseen saantiin. Perustana 2000 kcal aikuisen ruokavalio. Viitteellinen päiväsaanti voi olla alhaisempi tai korkeampi. Yksilölliset ravitsemukselliset tarpeet vaihtelevat sukupuolesta, iästä, painosta ja liikunnan määrästä riippuen. Energian viitteellinen 2000 kcal:n päiväsaanti tarkoittaa normaalipainoisen, kevyttä työtä tekevän, kohtuullisesti liikuntaa harrastavan naisen energian tarvetta.

Pakkauksen takapuolella energiaravintoaineet ovat ilmoitettu sekä 100g kohden, että viitteelliset päiväsaannit prosentteina (RI%) jogurttiannosta kohden.