Tehtävämme

Terveydestämme huolehtiminen on meidän jokaisen suurin vastuu. Enemmän kuin koskaan ennen ravinnosta tulee oleellinen työkalu terveytemme parantamisessa. Tähän seikkailuun Danone on päättänyt lähteä mukaan.

  • Laadukkaan, luonnollisen ruoan tarjoaminen kaikille. Ruoan, joka auttaa vahvistamaan terveyttämme kaikissa elämän vaiheissa.
  • Maun luominen asioihin, jotka ovat sinulle hyväksi.
  • Lasten ja haavoittuvassa asemassa olevien ihmisten ruokkiminen yhtä hyvin kuin terveiden.
  • Tuotteidemme mukauttaminen kaikkiin kulttuureihin.
  • Sen selvittäminen, mitä tieteellinen tutkimus voi tuoda päivittäiseen ruokavalioomme.

Tavoitteemme on luoda ruoan avulla terveyttä niin monille kuin mahdollista.

Ensimmäiset Danone-jogurtit myytin aikoinaan apteekeissa. Samoin Evian-veden edut havaittiin vuonna 1789. Vuonna 1896 Van der Hagenin veljekset avasivat tehtaan ja alkoivat valmistaa “kindermelk”-äidinmaidonkorviketta. Nimi Nutricia otettiin käyttöön 1901.

Yhtiön hallituksen puheenjohtaja, Franck Riboud ilmaisee asian näin: “Me Danonella olemme vakuuttuneita siitä, että ruoka ja ravinto ovat ratkaisevan tärkeitä kestävän terveyden ja hyvinvoinnin luomisessa kaikille. Syntymästä vanhuuteen saakka.

Me Danonella uskomme, että yhtiö on matkalla oikeaan suuntaan, kun se onnistuu sovittamaan yhteen taloudelliset, sosiaaliset sekä ympäristöä koskevat näkökohdat.

Kaikki liittyvät toisiinsa. Terveellistä tuotetta ei voi olla olemassa ilman tervettä ekosysteemiä eikä terveellistä syömistä ilman väestön taloudellista ja sosiaalista kehitystä.