Danone ja Terveys

Terveydellä on läheinen yhteys Danonen historiaan ja tuotteisiimme. Tavoitteemme on luoda ruoan avulla terveyttä niin monille kuin mahdollista.

Ensimmäiset Danone-jogurtit myytin aikoinaan apteekeissa. Samoin Evian-veden edut havaittiin vuonna 1789. Vuonna 1896 Van der Hagenin veljekset avasivat tehtaan ja alkoivat valmistaa “kindermelk”-äidinmaidonkorviketta. Nimi Nutricia otettiin käyttöön 1901.

Noudatamme seuraavia periaatteita

  • Tieteeseen perustuva tietämys on terveyden perusta. Danone investoi voimakkaasti tutkimukseen, joka on kaiken tuotekehityksemme perusta Pohjoismaissa ja muualla maailmassa.
  • Pitkäaikainen sitoutuminen tutkimukseen. Danonella työskentelee enemmän tutkijoita kuin useimmilla elintarvikeyhtiöillä. Yli 1400 tutkijaa työskentelee kuudessa tutkimuskeskuksessamme ympäri maailmaa parantaakseen tuotteitamme jatkuvasti. Lisäksi teemme yhteistyötä yli 500 johtavan tutkimuslaitoksen kanssa ympäri maailman.
  • Kattava laadunvarmistus Danonen tuotteet vastaavat tiukimpia pohjoismaalaisia elintarvikestandardeja, ja tehtaissamme on käytössä kattava ohjelma elintarviketurvallisuuden takaamiseksi. Käymme myös avointa, rehellistä ja säännöllistä vuoropuhelua kuluttajien ja kumppaniorganisaatioidemme kanssa.
  • Avoimuus Olemme läheisessä ja jatkuvassa yhteydessä toimittajien, kuluttajajärjestöjen ja viranomaisten kanssa, ja arvostamme kaikkia mielipiteitä, jotka auttavat meitä kehittymään.