vitalinea_pro_mansikka
Mansikanmakuisessa Vitalinea PRO -rahkassa yhdistyvät terveellinen proteiini ja aito mansikka. Saat siitä sopivasti energiaa työpäivän lomassa tai ennen treeniä.
vitalinea_pro_mustikka
Vitalinea PRO Mustikka -rahkasta saat runsaasti hyvää tekevää proteiinia herkullisessa muodossa. Aitoa mustikkaa sisältävä proteiinirahka auttaa jaksamaan kiireisenkin arjen keskellä.
vitalinea_pro_passion
Herkullisen hedelmäinen Vitalinea PRO Passion -proteiinirahka tuo trooppisen tuulahduksen jokaiseen päivään. Aidon hedelmän ja runsasproteiinisen rahkan yhdistelmä on vastustamattoman hyvää!

Proteiini ei ole koskaan maistunut näin hyvältä

 
0% rasvaa
13g proteiinia
Ei keinotekoisia makeutusaineita

Uusi Vitalinea Pro -kerrosrahka yhdistää proteiinin ja herkullisen maun ennennäkemättömällä tavalla. Maustamattomassa rahkassa on runsaasti proteiinia, ja rahkan alla kerros aitoa marjaa tai hedelmää.

Mistä uniikki maku?

Pehmeän proteiinintäyteisen koostumuksen salaisuus piilee valmistusmenetelmässä. Yhteen kiloon Vitalinea PRO:ta käytetään noin kolme kiloa maitoa. Maidosta otetaan kallisarvoinen heraproteiini talteen hitaasti valuttamalla. Näin syntyy herkullinen rasvaton rahka, jossa on luonnollisesti paljon proteiinia. Aito marja ja hedelmä kruunaavat sallitun makunautinnon.

Miksi proteiinia?

Proteiini on koko kehon rakennusaine, joka ylläpitää terveyttä ja hyvinvointia. Se vahvistaa lihaksia ja on hyväksi luustolle. Proteiininsaanti ruokavaliosta on tärkeää, sillä keho ei pysty itse tuottamaan kaikkia sen tarvitsemia aminohappoja. Proteiinipitoinen ruokavalio on tarpeen erityisesti aktiivisesti liikkuville ja painonhallitsijoille.