HopLop-kampanja

Untitled-1

ESITTELY

Kuluttaja-asiakkaat, jotka ostavat Danonino-tuotteita Suomessa 17.4.–22.6.2017 välisenä aikana, ovat oikeutettuja yhteen ilmaiseen sisäänpääsyyn mihin tahansa HopLop-liikuntaseikkailupuistoon Suomessa (arvo jopa 16 €).

Ostamalla Danonino-jogurttijuomaa ja/tai Danonino-hedelmärahkaa (neljä 4-pakkausta tai kaksi 8-pakkausta) ja esittämällä alkuperäinen fyysinen ostokuitti/ostokuitit valitsemansa HopLop-puiston kassalla, kuluttaja-asiakkaat ovat oikeutettuja yhteen ilmaiseen sisäänpääsyyn kyseiseen seikkailupuistoon.

Kampanjan järjestäjä on Danone Finland Oy yhteistyössä HopLop Oy:n kanssa.

Kampanja-aika: 17.4.–22.6.2017

 

OSALLISTUMISOHJEET

Saadakseen ilmaisen sisäänpääsyn valitsemaansa HopLop-liikuntaseikkailupuistoon (jäljempänä ”HopLop-puisto”), kuluttaja-asiakkaan on ostettava joko neljä 4-pakkausta tai kaksi 8-pakkausta Danonino-jogurttijuomaa tai Danonino-hedelmärahkaa. Yksi tai useampi fyysinen ostokuitti, joista käy selkeästi ilmi, että kuluttaja-asiakas on ostanut neljä 4-pakkausta tai kaksi 8-pakkausta Danonino-jogurttijuomaa tai Danonino-hedelmärahkaa, oikeuttaa yhteen ilmaiseen sisäänpääsyyn kuluttajan valitsemaan HopLop-puistoon.

Ilmainen sisäänpääsy myönnetään siihen HopLop-puistoon, jonka kassalla kuluttaja-asiakas esittää ostokuitin tai ostokuitit.

Danonino-tuotteet on ostettava kampanja-aikana (17.4.–22.6.2017). Ostokuitin/ostokuitit, joista käy ilmi, että kuluttaja-asiakas on ostanut neljä 4-pakkausta tai kaksi 8-pakkausta Danonino-jogurttijuomaa tai Danonino-hedelmärahkaa, voi vaihtaa yhteen ilmaiseen sisäänpääsyyn minkä tahansa HopLop-puistoon vain kampanjan aikana (17.4.–22.6.2017).

 

EHDOT

Kampanjan järjestäjä on Danone Finland Oy yhteistyössä HopLop Oy:n kanssa. Kaikki Suomessa kampanja-aikana (17.4.–22.6.2017) myydyt Danonino-tuotteet kuuluvat kampanjaan. Kuluttaja-asiakas on oikeutettu yhteen ilmaiseen sisäänpääsyyn mihin tahansa HopLop-puistoon, kun hän esittää puiston kassalla ostokuitit, joista käy selvästi ilmi, että hän on ostanut neljä 4-pakkausta tai kaksi 8-pakkausta Danonino-jogurttijuomaa tai Danonino-hedelmärahkaa.

Kampanja-aika on 17.4.–22.6.2017, minä aikana tuotteet on ostettava ja alkuperäiset fyysiset ostokuitit esitettävä HopLop-seikkailupuistossa, missä ne oikeuttavat yhteen ilmaiseen sisäänpääsyyn.

Vain yksi ilmainen sisäänpääsy per seurue.

Vain alkuperäiset, fyysiset ostokuitit oikeuttavat ilmaiseen sisäänpääsyyn HopLop-puistoon.

Ilmainen sisäänpääsy myönnetään ainoastaan sinä päiväksi ja siinä HopLop-seikkailupuistossa, jonne kuitit viedään. Alkuperäisiä fyysisiä kuitteja ei voi vaihtaa HopLop-lahjakorttiin tai myöhemmin käytettävään HopLop-pääsylippuun.

Danone Finland Oy ei vastaa HopLop Oy:n tiloissa mahdollisesti tapahtuvista loukkaantumisista tai tapaturmista.

Osallistumalla kampanjaan osallistuja hyväksyy nämä kampanjan säännöt itseään sitoviksi.