Kilpailu

VOITA VUODEN RUOKAOSTOKSET!

Me Danonella uskomme vahvasti siihen, että vatsan hyvinvointi on tärkeä osa jokapäiväistä hyvinvointiamme. Siksi haluamme nyt antaa sinulle mahdollisuuden voittaa itsellesi ja perheellesi vuoden ruokaostokset 10.000€ edestä!

Activia. Hyvinvointi alkaa vatsasta.

Activia-kilpailu on päättynyt ja voittaja arvottu. Onnea Maritalle Kuopiosta!

*Activia sisältää ACTIREGULARIS®-bifidobakteeria ja kalsiumia, joka tukee ruoansulatuksen normaalia toimintaa.

 

NÄIN OSALLISTUT

Voit osallistua kilpailuun ostamalla Activiaa Suomessa aikavälillä 15.4.-31.5.2016 ja lähettämällä kuitin ostoksestasi sekä yhteystietosi (nimi, osoite ja puhelinnumero) ja tiedon ostopaikasta Danonelle 15.6.2016 mennessä osoitteeseen:

Danone Finland Oy / Activia
PL 1199
00101 Helsinki

Huomioithan, että osallistuaksesi kilpailuun sinun tulee olla 18-vuotta täyttänyt, Suomessa pysyvästi asuva henkilö.

Arvonnan järjestää Danone Finland Oy (jäljempänä ”Danone”), joka maksaa arpajaisveron Suomessa jaetusta palkinnosta.

Arvontaan voi osallistua kuka tahansa vähintään 18-vuotias, pysyvästi Suomessa asuva henkilö ostamalla Suomessa myytävän Activia-tuotteen ja lähettämällä kuitin ostoksestaan ja yhteystietonsa (nimi, osoite ja puhelinnumero) sekä ostopaikan Danonelle 15.6.2016 mennessä.

Arvontaan eivät saa osallistua Danone Oy:n työntekijät eivätkä heidän perheenjäsenensä.

Palkinnon arvo on 10 000€ (palkinnon arvo vastaa noin 3 henkilön talouden keskimääräisiä ruokaostoksia vuodessa) ja palkintoja arvotaan yksi kappale. Arvonta suoritetaan 15.6.2016 jälkeen ja 17.6.2016 mennessä.

Voittajalle ilmoitetaan henkilökohtaisesti. Palkinnon maksu ja lunastus sovitaan erikseen voittajan kanssa. Ensisijaisesti palkinto maksetaan lahjakortteina, mutta Danone pidätää itsellään oikeuden maksaa palkinto myös rahassa. Mikäli voittajaan ei kohtuullisista yrityksistä huolimatta saada 30.6.2016 mennessä yhteyttä hänen antamiaan yhteystietoja käyttäen, voitto mitätöityy. Danonella on tällöin oikeus arpoa uusi voittaja. Kilpailuun osallistuja vastaa yhteystietojensa oikeellisuudesta.

Kampanjaan osallistujien tietoja käsitellään kulloinkin voimassa olevan henkilötietolainsäädännön mukaisesti, ja niitä käytetään ainoastaan tämän kampanjan järjestämiseksi, kuten yhteyden ottamiseksi voittajaan ja palkinnon toimittamiseksi.

Osallistumalla kampanjaan voittaja antaa Danonelle oikeuden valokuvata ja videoida palkinnon luovutuksen. Danonella on oikeus ilman korvausvelvollisuutta julkaista voittajan etu- ja sukunimi, asuinpaikka sekä voittajasta otettu valokuva ja video Pohjoismaissa (Suomi, Ruotsi, Norja, Tanska ja Islanti) missä tahansa mediassa sekä globaalisti internetissä (esim. omilla verkkosivuillaan) ja sosiaalisessa mediassa.

Danone ei vastaa arpajaisiin osallistumiseen tai palkintoon liittyvistä mahdollisista vahingoista. Osallistumalla kampanjaan osallistuja hyväksyy nämä kampanjan säännöt itseään sitoviksi. Arpajaisiin ja näihin ehtoihin sovelletaan Suomen lakia, pois lukien sen lainvalintasäännökset.